Úplatek : amorální úvahy o tabuizovaném tématu - Robejšek, Petr, 1948- (1999)
Autor se zamýšlí nad korupcí, vychází z korupčního indexu Transparency International, připomíná korupční skandály v různých zemích a ekonomické důsledky korupce.
Keywords: korupce; politická etika; etika; corrupt practices; political ethics; ethics