Uměle vytvořená většina? : systém politických stran Chorvatska - Hloušek, Vít, 1977- (1999)
Autor představuje specifické rysy stranického systému v Chorvatsku a představuje v této souvislosti tzv. uměle vytvořenou většinu.
Keywords: stranické systémy -- Chorvatsko; party systems -- Croatia; Chorvatsko; Croatia