Úloha mezinárodních organizací při zajišťování dodržování závazků v oblasti odzbrojení a regulace zbrojení - Ondřej, Jan, 1960- (1998)
Článek představuje úlohy celosvětových mezinárodních organizací, jejichž činnost se dotýká mezinárodního míru a bezpečnosti států.
Keywords: mezinárodní bezpečnost; mezinárodní instituce a organizace; odzbrojení; international security; international institutions and organizations; disarmament