Úloha mezinárodních organizací při zajišťování dodržování závazků v oblasti odzbrojení a regulace zbrojení - Ondřej, Jan, 1960-
Článek představuje úlohy celosvětových mezinárodních organizací, jejichž činnost se dotýká mezinárodního míru a bezpečnosti států.