Ukrajina a ropa - Sjusko, Ivan; Ustič, Ivan (1999)
Článek popisuje rusko-ukrajinské vztahy, v souvislosti s tím, že Ruská federace je hlavním a prozatím jediným reálným dodavatelem surovin (včetně ropy) pro Ukrajinu
Keywords: mezinárodní vztahy -- Ukrajina; mezinárodní vztahy -- Rusko (federace); surovinová politika; international relations -- Ukraine; international relations -- Russia (Federation); raw material policy