Ukrajina : zájmy a perspektivy - Leška, Vladimír, 1932- (1998)
Autor vychází z myšlenek konference Ukrajina, střední Evropa a Slovensko : zájmy a perspektivy spolupráce a zabývá se geopolitickým postavením Ukrajiny ve vztahu ke středoevropskému prostoru a bezpečnostními parametry této relace.
Keywords: mezinárodní vztahy -- Ukrajina; mezinárodní vztahy -- Evropa střední; mezinárodní vztahy -- Slovensko; geopolitika; international relations -- Ukraine; international relations -- Europe, Central; international relations -- Slovakia; geopolitics