Úhelným kamenem německých voleb se asi stane ekonomika - Veselý, Josef, 1946- (2002)
Autor popisuje politickou situaci v Německu před parlamentními volbami, které proběhnou 22. září 2002, a šance německé rudo-zelené koalice na opětovné zvolení.
Keywords: světová politika; parlamentní volby -- Německo -- 2002; politické koalice -- Německo; world politics; parliamentary elections -- Germany -- 2002; political coalitions -- Germany