Účetnictví od 1.1.2004 - Komendová, Stanislava
Autorka ve svém článku upozorňuje na nejvíce diskutované oblasti účetnictví a daňových povinností podnikatelů. Podmínky pro vedení účetnictví se změnily k 1.1.2004 a souvisejí se vstupem České republiky do Evropské unie.