Tvrdíkova demise - důsledek špatné sociálnědemokratické politiky (2003)
Text analyzuje demisi ministra obrany Jaroslava Tvrdíka, politiku sociálnědemokratické vlády, podstatu reformy armády, kterou ministerstvo pod Tvrdíkovým vedením nastartovalo, a rozpočtovou krizi, která by mohla znamenat ohrožení bezpečnosti České republiky.
Keywords: Tvrdík, Jaroslav, -- 1968-; Česko. -- Ministerstvo obrany; armáda; politické strany; rozpočtová politika; armed forces; political parties; budgetary policy; Česko; Czechia