Turecko v roce plném změn - Siegl, Erik, 1977-
Autor se snaží přiblížit některé aspekty vnitřního vývoje a zahraniční politiky Turecka během roku 2003, tj. v období vládnutí Strany spravedlnosti a rozvoje (AKP). Zabývá se otázkou, zda významné změny nastaly v důsledku příchodu ASP k moci nebo zda jsou důsledkem dlouhodobějších trendů a oblastmi konsensu celé politické scény.