Triáda světového obchodu v roce 1993 - Neustadt, Alojz, 1937- (1995)
Autor představuje publikaci Evropské unie The European union and world trade, která přináší analýzu vývoje obchodu Evropské unie ve srovnání s obchodem Spojených států a Japonska v roce 1993.
Keywords: Evropská unie; 1993; mezinárodní obchod; volný obchod; obchod; international trade; free trade; commerce; Spojené státy americké; Japonsko; United States; Japan