Trestní odpovědnost mladistvých - Fojtová, Andrea (2000)
Autorka se zabývá trestní odpovědností mladistvých a sankční podobou trestu pro mladistvé.
Keywords: trestní odpovědnost mladistvých; trestní právo; criminal liability of juveniles; criminal law