Transformace stranicko-politického systému Venezuely (1993-1999) - Strmiska, Maxmilián, 1961-
Článek představuje příspěvek k analýze a interpretaci procesů proměny systému politických stran Venezuely v 90. letech 20. století, zaměřený na soubor otázek vztahujících se ke změnám mechanických predispozic a převládajícíh vzorců interakcí, charakterujících toto stranicko-politické uspořádání v období vymezeném lety 1993-1999.