TOGO : jaké bylo a jaké bude? - Klíma, Vladimír, 1936-
Článek představuje africký stát Togo, který byl celá desetiletí ovládán Brity a od roku 1960 je nezávislou zemí. Autor popisuje také významné události v životě Toga, které nastaly počátkem roku 1974.