Think-tanky sú zväčša pružnejšie než vládne štruktúry - Bútora, Martin, 1944-
Rozhovor se sociologem a spisovatelem M. Bútorou se zaměřuje na to, jak mohou mimovládní organizace, především "think-tanky", ovlivnit formování oficiální politiky státu.