Teze o novodemokratické proměně evropského středu - Šabata, Jaroslav, 1927-2012 (1995)
Autor se zamýšlí nad předpoklady demokratické transformace střední Evropy.
Keywords: demokracie; politická transformace; postkomunistické země; Evropa střední