Terorismus je válka budoucnosti - Robejšek, Petr, 1948-
Článek představuje nové možnosti mezinárodního terorismu, zamýšlí se nad rozdílem mezi bojovníkem za spravedlnost a zločincem, hrozbou atomové bomby v rukou teroristů a strategií preventivní obrany.