Teorie mezinárodních režimů - Waisová, Šárka, 1978-
Úkolem tohoto článku je přiblížit českému čtenáři určitou část studia mezinárodních vztahů, které dosud v českém, ale i v evropském kontextu bylo věnováno jen málo pozornosti. Jde o mezinárodní režimy, jejich teorii a analýzu.