Televizní elita : několik poznámek, inspirovaných televizním pořadem GEN - Alan, Josef, 1938-
Autor se na základě televizního pořadu GEN zamýšlí nad zviditelňováním a propagandou elit národa a tím, zda televize podnítila zájem o politiku a jaký je televizní obraz politiky.