Televize jako zdroj představ o komunikačním chování - Jirák, Jan, 1958-
Autoři se zamýšlí nad otázkami zda se k nám dostávají představy o dobových zásadách komunikačního a sociálního chování prostřednictvím televize a zda je televize faktorem, který významně ovlivňuje podobu naší mateřštiny a který nám nabízí představy o tom, jak s češtinou prakticky nakládat.