Televize : vznik duálního systému - Králík, Karel
Článek vychází z faktu, že v České republice začala v únoru 1994 vysílat celoplošná komerční televizní stanice, která propojuje tři prvky, které hýbou každou společností - trh, veřejné mínění a systém hodnot. Autor se zamýšlí nad změnou principů finančního zajištění masových sdělovacích prostředků, audiovizuální tvorbou a nákupem zahraničních pořadů.