Systém politických stran v Maďarské republice - Benda, Lukáš
Autor poskytuje nástin vývoje stranického systému po pádu režimu jedné strany, profil nejdůležitějších politických stran v Maďarsku, obecnou charakteristiku maďarského stranického systému a zamýšlí se nad vlivem volebního systému.