Sýrie-Izrael na prahu míru - Jazairiová, Pavla, 1945-
Článek popisuje vývoj vztahů mezi státy Sýrie a Izrael. Autorka se zamýšlí nad možností úspěchu izraelsko-syrská dohody, která by se tak mohla stát mezníkem v dějinách Blízkého východu.