Světová obchodní organizace před Cancúnem a po něm - Fárek, Jiří, 1937-
Autor se vyjadřuje k neúspěšnému výsledku ministerské konference Světové obchodní organizace, která se konala v září 2003 v mexickém Cancúnu.