Světová obchodní organizace a ochrana životního prostředí - Tošovská, Eva, 1942-
Autorka přibližuje snahu Světové obchodní organizace (WTO) o dosažení větší provázanosti mezi mnohostranným obchodním systémem a ochranou životního prostředí.