Světová naděje, výzvy a rizika na přelomu 20. a 21. století - Janda, Jaroslav, 1932-1997 (1995)
Autor se pokouší odpovědět na otázku jaký bude svět na prahu nového století.
Keywords: světová politika -- prognózy; world politics -- forecasting