Světová hospodářská konjunktura : stav a perspektivy - Foltýn, Jaroslav, 1936-
Autor představuje hlavní tendence světového hospodářského růstu, cenového vývoje v komoditní i nekomoditní oblasti, kapitálově-peněžní stability a zaměstnanosti v 90. letech a perspektivy budoucího vývoje.