Summit a ekonomické fórum Středoevropské iniciativy : společně v realizaci Paktu stability pro jihovýchodní Evropu - Lukášek, Libor, 1973-
Článek popisuje průběh summitu předsedů vlád zemí Středoevropské iniciativy uskutečněného 3.-6.11.1999 v Praze, který byl zároveň spojen s organizací 2. ekonomického fóra tohoto regionálního uskupení a jehož cílem bylo napomoci zintenzivnění investičních aktivit a vzájemného obchodu v rámci zemí SEI.