Sudetoněmecká otázka a vztahy Čechů k Německu : hlavní poznatky sociologických výzkumů v letech 1996-1999 - Houžvička, Václav, 1949-
Autor představuje výsledky výzkumu jakým způsobem reflektuje česká společnost vztahy k Německu a to s přihlédnutím ke specifickému rysu bilaterálních vztahů, kterým je tzv. sudetoněmecká otázka.