Súdán : mír na obzoru? - Raděj, Tomáš, 1980-
Tématem článku je politická situace Súdánu. Autor si všímá historického vývoje této země, průběhu občanské války, působení společenství súdánských studentů na egyptských univerzitách zvaného Muslimské bratrstvo a izolace súdánského politického režimu.