Subsaharské zločinecké organizace - Nožina, Miroslav, 1962-
Článek se zaměřuje na činnost kriminálních seskupení pocházejících ze subsaharské Afriky, které působí v České republice především v oblasti nelegálního obchodu s drogami, v menší míře pak v oblasti obchodu se zbraněmi, převaděčství, počítačové kriminality aj.