Střídání vlád v Itálii : znepokojení vystřídalo očekávání - Šrajer, Bohumil, 1968- (2001)
Článek se týká politické situace v Itálii po volbách, ve kterých zvítězil Silvio Berlusconi.
Keywords: Berlusconi, Silvio, -- 1936-2023; volby -- Itálie -- 2001; elections -- Italy -- 2001