Střední Evropa : znovu objevit, co bylo dříve samozřejmé - Busek, Erhard, 1941-2022
Autor se zamýšlí nad rozvojem a významem evropské kultury a zastává názor, že by se neměly opomíjet kulturní hodnoty a tradice vyskytující se v Evropě před první světovou válkou.