Stručná bilance vývoje české zahraniční politiky - Kotyk, Václav, 1927- (2000)
Autor představuje československou zahraniční politiku v letech 1990-1992, na kterou navázala v letech 1993-1998 zahraniční politika České republiky a popisuje také současnou českou zahraniční politiku.
Keywords: zahraniční politika -- Československo -- 1990-1992; zahraniční politika -- Česko -- 1993-1998; foreign policy -- Czechoslovakia -- 1990-1992; foreign policy -- Czechia -- 1993-1998