Stručná bilance vývoje české zahraniční politiky - Kotyk, Václav, 1927-
Autor představuje československou zahraniční politiku v letech 1990-1992, na kterou navázala v letech 1993-1998 zahraniční politika České republiky a popisuje také současnou českou zahraniční politiku.