Strategie a transnacionální vztahy : politická pole a protitemelínská kampaň - Císař, Ondřej, 1974-
Článek se snaží přispět k lepšímu porozumění otázce, jak nevládní organizace ovlivňují domácí politiku a tvorbu její koncepce. Jeho záměrem je odpovědět na důležitou otázku, která zní, jaké hlavní úvahy se skrývají za konáním politických aktérů.