Strategické partnerstvo, alebo, Visegrádska skupina? - Oravec, Martin, 1979- (2001)
Autor vyjadřuje svůj názor na plán tzv. Strategického partnerství ve střední Evropě, který zveřejnilo rakouské velvyslanectví v České republice.
Keywords: Visegrádská skupina; mezinárodní vztahy -- Evropa střední; international relations -- Europe, Central; Strategické partnerství ve střední Evropě