Strategické partnerstvo, alebo, Visegrádska skupina? - Oravec, Martin, 1979-
Autor vyjadřuje svůj názor na plán tzv. Strategického partnerství ve střední Evropě, který zveřejnilo rakouské velvyslanectví v České republice.