Stranicko-politická diskuse o všeobené branné povinnosti v Německu - Kříž, Zdeněk, 1972-
Autor uvádí perspektivy všeobecné branné povinnosti ve stabilizovaných demokraciích euroamerického civilizačního okruhu a zaměřuje se především na Německo.