Stranická migrace v poslanecké sněmovně Brazílie - Melo, Carlos Ranulfo Felix de
Autor se zabývá stranickou migrací poslanců v Brazílii, předkládá některé údaje s cílem nastínit problém a zabývá se různými faktory, které přispěly k tomu, že fenomén stranické migrace nabyl tak rozsáhlých dimenzí.