Stavební spoření - Poláková, Olga, 1944- (2000)
Autorka představuje stavební spoření - systém ukládání peněz, na jehož výnosech se podílí stát. Upozorňuje na možnost odpisů úroků ze základů daně z příjmu, spolehlivost stavebního spoření a podnikatelské aktivity stavebních spořitelen.
Keywords: stavební spoření; spořitelny; saving in building and loan associations; savings and loan associations