Státní zřízení Malajsie - Bankowicz, Marek, 1960-
Článek představuje státní zřízení Malajsie. Autor poskytuje obecnou charakteristiku této země, její ústavu, panovníka, zástupce hlavy státu, parlament, vládu a soudní soustavu.