Státní idea a zahraniční politika - Krejčí, Oskar, 1948-
Článek se zaměřuje na bipolární a multipolární modely české a slovenské státní myšlenky, pojetí mocenské rovnováhy ve střední Evropě a tradice zahraniční politiky.