Stagnace japonské ekonomiky : otázka diagnózy a účinných receptů - Fárek, Jiří, 1937- (2002)
Autor popisuje postupný růst japonské ekonomiky, následnou krizi, která přichází počátkem 90. let a současnou situaci.
Keywords: světová ekonomika; hospodářská krize -- Japonsko; ekonomický růst -- Japonsko; world economics; economic crises -- Japan; economic development -- Japan