Srbsko a parlamentní volby : výsledek, který nešel změnit - Prtina, Srdjan, 1981- (2004)
Autor přibližuje výsledek srbských parlamentních voleb, které se konaly 28. prosince 2003 a jejich dopad na dosavadní srbskou politiku a vládu.
Keywords: parlamentní volby; politika; vláda; parliamentary elections; politics; government; Srbsko; Serbia