Spravedlnost v rozdělení, nebo v uznání? : k současné diskusi v americké radikální teorii - Barša, Pavel, 1960-; Císař, Ondřej, 1974- (1998)
Článek představuje výsledky debaty o sociální a kulturní levici, která se dostala do americké radikální teorie v 90. letech.
Keywords: politické teorie -- Spojené státy americké; levice; political theories -- United States; left (political science)