Spory o Kašmír - kolaterální efekt nebo defekt - Zbořil, Zdeněk, 1938-
Autor popisuje politickou historii území Kašmír a vývoj válečného indicko-pákistánského konfliktu, jehož objektem je právě Kašmír.