Spojené státy, Čína, Japonsko a Korejský poloostrov : kontinuita, či změna? - Lepš, Jakub, 1974-
Článek hodnotí politiku amerického prezidenta George W. Bushe vůči asijským státům Číně, Japonsku a Korejskému poloostrovu.