Soupeřící spojenci : USA a Evropa si konkurují na trzích se zbraněmi - Robejšek, Petr, 1948-
Článek se zaměřuje na srovnání zemí exportujících zbrojní techniku, objem mezinárodního transferu konvenčních zbraňových systémů a konkurenční boj mezi USA a Evropou na trzích se zbraněmi.