Současný ekonomický vývoj Jižní Koreje - Žídek, Libor, 1972-
Autor analyzuje ekonomickou situaci v Jižní Koree. V roce 1998 došlo v korejské ekonomice k propadu, ze kterého se Jižní Korea velmi rychle vzpamatovala. Minulý rok však zaznamenala další pokles, který tkví pravděpodobně ve vnějším ekonomickém prostředí.